NightWatch portal update

Heeft u uw NightWatch ontvangen voor november 2019? Dan is er een update voor uw NightWatch beschikbaar.

 

Er is een verbeterde versie van het NightWatch Portaal ontwikkeld die het oude Portaal zal vervangen. Om gebruik te blijven maken van het Portaal dient u daarom uw NightWatch te updaten. Op deze pagina kunt u lezen hoe dit werkt. Nog onbekend met het portaal? Lees hier de handleiding.

 

De nieuwe versie van het Portaal biedt een aantal belangrijke verbeteringen:

 • gegevens worden gedurende de gehele nacht verzameld en verstuurd, in plaats van éénmalig na de nacht. Dit heeft als voordeel dat u niet meer de data van de gehele nacht kwijt bent als u tijdens de opname korte tijd het basisstation van het stroom afhaalt;

 • de gegevens worden sneller verwerkt en zullen met slechts enkele minuten vertraging al op het Portaal te zien zijn, ook wanneer de NightWatch nog gedragen wordt;

 • het inloggen en bekijken van de gegevens werkt sneller en eenvoudiger;

 • de gegevens worden beter beveiligd verstuurd;

 • het Portaal is (in de nabije toekomst) geschikter om ook mobiel te bekijken;

 • nog meer verbeteringen zijn te lezen via de onderstaande knop 'Update informatie'.

 

Om over te schakelen naar het nieuwe Portaal dient u uw NightWatch een software update te geven. Wij raden u aan om dit zo snel mogelijk te doen. Het duurt ongeveer 10 minuten. Wij hebben hiervoor een eenvoudige applicatie gemaakt die u op een Windows of Mac computer kunt installeren. De software is via onderstaande knoppen te downloaden. Zorg ervoor dat uw computer of laptop tijdens de update (draadloos) verbonden is met hetzelfde netwerk/router als dat de NightWatch verbonden is.

NightWatch update Software

Installatie instructies en extra uitleg

Via de onderstaande knoppen vind u de handleiding voor het installatieproces van de NightWatch update software en extra informatie over wat er na de update is veranderd. 

Installatie Mac

Handleiding voor het installeren van de NightWatch update software voor Mac gebruikers.

Installatie Windows

Handleiding voor het installeren van de NightWatch update software voor Windows gebruikers.

Informatie

Extra uitleg over wat er veranderd is met de nieuwe NightWatch software update.

De NightWatch updaten

Na het installeren van de software kunt u de applicatie “NightWatchUpdater” starten. Klik in de applicatie rechtsbovenin op de knop 'Info' voor meer informatie over de update procedure. Hieronder kort toegelicht:

 

 1. Binnen de applicatie drukt u op “Find my NightWatch” waarna deze uw NightWatch in het netwerk zal opzoeken;

 2. Eenmaal gevonden dient u vervolgens met een vinkje te bevestigen dat uw alarmstation en de armband zich in de buurt van elkaar bevinden (maximaal 3 meter) en beiden aangeschakeld zijn;

 3. Daarna kunt u de knop "update firmware" indrukken. Het update proces zal starten en duurt een aantal minuten. Op uw basisstation zal na de update een tweede oranje lampje gaan branden. Hieraan kunt u in het vervolg zien dat het basisstation correct met het internet verbonden is.
  LET OP: laat na de update uw NightWatch armband en basisstation nog minimaal 5 minuten stil liggen, zodat het update proces correct afgerond kan worden.

 

Na de update worden de gegevens van uw NightWatch naar het nieuwe Portaal gestuurd. Deze is bereikbaar via https://portal2.nightwatch.nl. Uw gebruikersnaam is de eerste keer dat u inlogt hetzelfde als uw wachtwoord. Uw gebruikersnaam is de laatste 4 letters/cijfers van het MAC adres van uw alarmstation, welke vermeld staat op de sticker op de onderkant. Nadat u bent ingelogd dient u direct een nieuw wachtwoord op te geven. Het oude Portaal en alle rapporten die daar zijn opgenomen, blijven voorlopig bereikbaar via de oude website voor het geval u deze metingen nog wilt inzien en opslaan.

 

Mocht u nog vragen of tips hebben of tijdens het updaten tegen problemen aanlopen, dan kunt u ons altijd mailen of bellen. We hopen dat u blij bent met deze update!

Product information

Support

Who we are

Contact

LivAssured B.V.

Schipholweg 103

2316 XC Leiden

The Netherlands

Tel. +31 (0)85 0601252

 • White Facebook Icon
 • White Twitter Icon
 • White LinkedIn Icon
 • White YouTube Icon
 • White Instagram Icon

Copyright 2020 LivAssured B.V. All rights reserved.

Chamber of Commerce number: 57815771

NW_logo_avatar_blue_4x.png
NW_logo_name_blue_4x_small.png