NightWatch_HOME.jpeg

Epilepsie aanvalsdetectie tijdens de slaap

NightWatch - voor meer rust en veiligheid

Veilig en effectief aanvalsdetectiesysteem

NightWatch is een klinisch bewezen medisch hulpmiddel voor het detecteren van klinisch urgente epilepsieaanvallen tijdens de slaap.

Het systeem bestaat uit een comfortabele armband die gedurende de slaap nauwlettend de hartslag en bewegingen van de drager meet. Wanneer het systeem een mogelijk zware epileptische aanval vermoedt, dan wordt er een waarschuwingssignaal gegeven aan een hulpverlener door middel van een draadloos signaal naar het basisstation.

 

NightWatch is geoptimaliseerd om mogelijk gevaarlijke epilepsieaanvallen te detecteren, waaronder tonische en tonisch-clonische aanvallen.

Epilepsie en veiliger slapen
NW_closeup_banner.png

30 dagen uitproberen

Bestel NightWatch nu en test hem 30 dagen vrijblijvend.

Voor wie is NightWatch bedoeld?

Kinderen met epilepsie
Cliënten met epilepsie
Zelfstandig wonen met epilepsie
Partner met epilepsie

Ouders en verzorgers

Zorgprofessionals

Zelfstandig wonenden

Partners

NightWatch verlicht de zorgtaak van ouders of verzorgers door deze draadloos te waarschuwen bij een mogelijk heftige nachtelijke epilepsie aanval.

Lees verder

NightWatch detecteert het merendeel van de klinisch urgente epilepsie aanvallen in een vroeg stadium. Het verbetert de zorgkwaliteit en verlicht de zorgtaak van zorgprofessionals.

Lees verder

NightWatch waarschuwt hulpverleners bij mogelijke klinisch urgente aanvallen tijdens de nacht, waardoor patiënten zelfstandig kunnen wonen.

Lees verder

NightWatch kan de partner van iemand met epilepsie veel rust geven, door een waarschuwingssignaal te geven wanneer er mogelijk sprake is van een gevaarlijke aanval.

Lees verder

NightWatch epilepsie klinisch bewijs

Klinisch bewijs

Een grote studie bij epilepsie instituten SEIN en Kempenhaeghe waaraan een grote groep patiënten duizenden nachten heeft deelgenomen, heeft aangetoond dat NightWatch 96% van de meest gevaarlijke aanvallen detecteert en hulpverleners daarbij op tijd alarmeert.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het nieuws rondom epilepsie en NightWatch.

U kunt zich altijd afmelden. Lees onze privacyverklaring.

TD-EpilepsieNL_01-logo.gif

NightWatch wordt gesteund en heeft een donatie ontvangen van EpilepsieNL.